Sponsorlu Bağlantı

+ Cevap Ver
1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Konu: Ellen DeGeneres - Kimdir - Hakkında - Biyografisi - Hayatı - Sinama

  1. #1
    Mavi Admin
    Sponsorlu Bağlantı

    Ellen DeGeneres - Kimdir - Hakkında - Biyografisi - Hayatı - Sinama

    Sponsorlu Bağlantı

    Ellen DeGeneres

    Ellen DeGeneres


    Doğum tarihi 26 Ocak, 1958 Doğum yeri Teksas, ABD Mesleği Stand-up komedyeni, Aktris Ellen DeGeneres, (d. 26 Ocak 1958, Louisiana) Amerikalı aktris ve komedyen. Stand up kariyerine Teksasta, küçük bir kulüpte başladı.
    Ellen isimli dizide başrolü oynadı. 1997'de lezbiyen olduğunu açıkladıktan sonra birçok tepkiyle karşılaştı ve dizinin de popüleritesi arttı. Birçok firma (başta Chrysler olmak üzere) diziden sponsorluğunu çekti. Fakat dizi yine de bir Emmy Ödülü almayı başardı.




    1997 ile 2000 yıllarında arasında aktris Anne Heche ile beraber oldu. 1999'da Anne Heche ile evlenmeyi planladı ancak başaramadı. 2000 yılında 3,5 yıllık ilişkisini noktalayan Ellen DeGeneres aktris ve fotoğrafçı Alexandra Hedison ile birlikte oldu. 2004 yılında da dört yıllık ilişkisini noktalayan Ellen, şu anda aktris Portia de Rossi ile birlikte yaşamaktadır.
    25 Şubat 2007'de yapılan 79.Oscar Ödül Töreni'ni sunmuştur.
    Komedyen-aktris Ellen DeGeneres 1982 yılında Amerika'nın en komik insanı seçilmiştir.

    İlginç Bilgiler
    • Hız Tuzağı filminde Sandra Bullock'un oynadığı rol önce kendisine teklif edilmiştir.

    Filmografi
    • 2005: Joey
    • 2004: My Short Film
    • 2003: Nemo: Kayıp Balık - Finding Nemo
    • 2001: Reaching Normal
    • 2001: Will & Grace
    • 2000: If These Walls Could Talk 2
    • 1999: The Love Letter
    • 1999: Edtv
    • 1998: Ellen
    • 1996: Mr. Wrong
    • 1995: Roseanne
    • 1993: Sivri Kafalar-Coneheads
    • 1990: Arduous Moon
    • 1989: Open House
    Kitapları
    • My Point...And I Do Have One
    • The Funny Thing Is...






    Eğer bir gün
    dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa,
    Rabb'ine dönüp "benim büyük bir derdim var" deme!

    Derdine dönüp "BENİM ÇOK BÜYÜK BİR RABB'İM VAR!" de!



  • Konuyu değerlendir: Bu konuyu beğendiniz mi?

    Ellen DeGeneres - Kimdir - Hakkında - Biyografisi - Hayatı - Sinama


    Değerlendirme: Toplam 0 oy almıştır, ortalama Değerlendirmesi puandır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. Lee Young-ae - Kimdir - Hakkında - Biyografisi - Hayatı - Sinama
    By Sword_of_HeLL in forum Dünyadan Biyografiler
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 27.10.08, 12:04
  2. John Cho - Kimdir - Hakkında - Biyografisi - Hayatı - Sinama
    By Sword_of_HeLL in forum Dünyadan Biyografiler
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 27.10.08, 12:01
  3. Ali Larter - Kimdir - Hakkında - Biyografisi - Hayatı - Sinama
    By Sword_of_HeLL in forum Dünyadan Biyografiler
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 27.10.08, 11:54
  4. Bruce Lee - Kimdir - Hakkında - Biyografisi - Hayatı - Sinama
    By Sword_of_HeLL in forum Dünyadan Biyografiler
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 27.10.08, 11:44
  5. Ellen Johnson-Sirleaf ( Kimdir - Hakkında - Biyografisi - Hayatı )
    By Sword_of_HeLL in forum Dünyadan Biyografiler
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 24.10.08, 23:14

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Var
  • Mesaj Yazma Yetkiniz Var
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2 ©2011, Crawlability, Inc.