Sponsorlu Bağlantı

+ Cevap Ver
1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Konu: Joshua Jackson ( Kimdir - Hakkında - Biyografisi - Hayatı )

  1. #1
    Mavi Admin
    Sponsorlu Bağlantı

    Standart Joshua Jackson ( Kimdir - Hakkında - Biyografisi - Hayatı )

    Sponsorlu Bağlantı

    11 Haziran 1978,
    Kanada

    Oyunculuğa 1991 yılında 11 yaşındayken ‘Crooked Hearts’ adlı filmle başlayan Joshua Jackson, ilk dönemlerde ‘The Mighty Ducks’ üçlemesi, ‘Andre’, ‘Scream 2’ (Çığlık 2), ‘Apt Pupil’ adlı filmlerde rol aldı.

    Son dönemlerde, Jared Leto ile ‘Urban Legend’ (Gerçek Efsaneler)’de, Sarah Michelle Gellar ve Ryan Phillippe’le ‘Cruel Intentions’ da, Leslie Bibb’le ‘The Skulls (Saklı Seçilmişler) ve Kate Hudson’la ‘Gossip’ de rol aldı.
    'Dawson's Creek' adlı dizideki rolü,Onun şöhrete kavuşmasında büyük bir rol oynar. Gençler tarafından çok sevilen bu dizideki Pacey karakteri onu Hollywood yapımlarında başrollere taşıdı.



    Joshua Jackson


    JOSHUA JACKSON Filmography


    Shutter (2008)Benjamin Shaw
    Americano (2006) Chris McKinley
    Aurora Borealis (2006) Duncan Shorter
    Bobby (2006) Wade Buckley
    Cursed (2005) Jake
    I Love Your Work (2005) John
    Racing Stripes (2005) Voice of Trenton’s Pride
    The Safety of Objects (2003)
    The Safety of Objects (2003) Paul Gold
    The Laramie Project (2002)
    Ocean's Eleven (2001) Himself
    Gossip (2000) Beau Edson
    The Skulls (2000) Luke McNamara
    Cruel Intentions (1999) Blaine Tuttle
    Apt Pupil (1998) Joey
    Urban Legend (1998) Damon
    Ronnie & Julie (1997)
    Scream 2 (1997) Film Class Guy
    D3: The Mighty Ducks (1996) Charlie
    Magic in the Water (1995) Joshua Black
    Robin of Locksley (1995)
    Andre (1994) Mark Baker
    D2: The Mighty Ducks (1994) Charlie
    Digger (1992) Billy
    The Mighty Ducks (1992) Charlie Conroy
    Crooked Hearts (1991)
    Lone Star State of Mind









    Eğer bir gün
    dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa,
    Rabb'ine dönüp "benim büyük bir derdim var" deme!

    Derdine dönüp "BENİM ÇOK BÜYÜK BİR RABB'İM VAR!" de!



  • Konuyu değerlendir: Bu konuyu beğendiniz mi?

    Joshua Jackson ( Kimdir - Hakkında - Biyografisi - Hayatı )


    Değerlendirme: Toplam 0 oy almıştır, ortalama Değerlendirmesi puandır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. Samuel L. Jackson ( Kimdir - Hakkında - Biyografisi - Hayatı )
    By Sword_of_HeLL in forum Dünyadan Biyografiler
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 07.11.08, 12:23
  2. La Toya Jackson ( Kimdir - Hakkında - Biyografisi - Hayatı )
    By Sword_of_HeLL in forum Dünyadan Biyografiler
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 26.10.08, 20:12
  3. Jermaine Jackson ( Kimdir - Hakkında - Biyografisi - Hayatı )
    By Sword_of_HeLL in forum Dünyadan Biyografiler
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 26.10.08, 20:07
  4. Janet Jackson ( Kimdir - Hakkında - Biyografisi - Hayatı )
    By Sword_of_HeLL in forum Dünyadan Biyografiler
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 26.10.08, 20:06
  5. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 24.10.08, 00:52

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Var
  • Mesaj Yazma Yetkiniz Var
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2 ©2011, Crawlability, Inc.