Sponsorlu Bağlantı

+ Cevap Ver
1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Konu: David Boreanaz ( Kimdir - Hakkında - Biyografisi - Hayatı )

  1. #1
    Mavi Admin
    Sponsorlu Bağlantı

    David Boreanaz ( Kimdir - Hakkında - Biyografisi - Hayatı )

    Sponsorlu Bağlantı

    David Boreanaz
    David Paul Boreanaz, (d. 16 Mayıs 1969 - Buffalo, New York) ABD'li sinema filmleri ve TV dizileri oyuncusu
    İlk olarak Evli ve Çocuklu adlı dizide oynamıştır. Dido'nun White Flag şarkısına çekilen klibinde de oynamıştır. 5 sezon süren Angel dizisinin başrol oyuncusudur. Aynı zamanda Buffy the vampire slayer'da da oynamıştır.

    Filmografi
    • 2006 Mr. Fix It
    • 2005 The Crow: Wicked Prayer
    • 2005 Bones: Season 01
    • 2005 These Girls
    • 2003 Buffy the Vampire Slayer: End of Days
    • 2003 Angel: Season 05
    • 2003 Buffy the Vampire Slayer: Chosen
    • 2002 I'm With Lucy
    • 2002 Angel: Season 04
    • 2001 Valentine
    • 2001 Angel: Season 03
    • 2001 Buffy the Vampire Slayer: Forever
    • 2000 Buffy the Vampire Slayer: The Yoko Factor
    • 2000 Angel: Season 02
    • 2000 Buffy the Vampire Slayer: Fool For Love
    • 1999 Buffy the Vampire Slayer: Season 04
    • 1998 Buffy the Vampire Slayer: Season 03
    • 1997 Buffy the Vampire Slayer: Season 01
    • 1997 Buffy the Vampire Slayer: Season 02
    • 1996 Macabre Pair of Shorts
    • 1993 Evli ve Çocuklu: Movie Show




  • Konuyu değerlendir: Bu konuyu beğendiniz mi?

    David Boreanaz ( Kimdir - Hakkında - Biyografisi - Hayatı )


    Değerlendirme: Toplam 0 oy almıştır, ortalama Değerlendirmesi puandır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 15.05.11, 23:43
  2. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 15.05.11, 23:33
  3. David Fincher ( Kimdir - Hakkında - Biyografisi - Hayatı )
    By Sword_of_HeLL in forum Dünyadan Biyografiler
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 08.11.08, 11:36
  4. David Fiegen ( Kimdir - Hakkında - Biyografisi - Hayatı )
    By Sword_of_HeLL in forum Dünyadan Biyografiler
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 01.11.08, 14:19
  5. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 23.10.08, 23:48

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Var
  • Mesaj Yazma Yetkiniz Var
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2 ©2011, Crawlability, Inc.