Sponsorlu Bağlantı

+ Cevap Ver
Sayfa 1/7 123 ... SonSon
67 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Mustang Ford Mustang Cobra Mustang Klasik & Antika Efsane Resimler

  1. #1
    Mavi Admin
    Sponsorlu Bağlantı

    Mustang Ford Mustang Cobra Mustang Klasik & Antika Efsane Resimler

    Sponsorlu Bağlantı

    Ford Mustang Cobra Klasik & Antika Efsane Resimler
    Ford Mustang Cobra Jet



    Eğer bir gün
    dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa,
    Rabb'ine dönüp "benim büyük bir derdim var" deme!

    Derdine dönüp "BENİM ÇOK BÜYÜK BİR RABB'İM VAR!" de!



  2. #2
    Mavi Admin

    Cevap: Ford Mustang Cobra Klasik & Antika Efsane Resimler



    Eğer bir gün
    dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa,
    Rabb'ine dönüp "benim büyük bir derdim var" deme!

    Derdine dönüp "BENİM ÇOK BÜYÜK BİR RABB'İM VAR!" de!

  3. #3
    Mavi Admin

    Cevap: Ford Mustang Cobra Klasik & Antika Efsane Resimler

    1970 Mustang Boss



    Eğer bir gün
    dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa,
    Rabb'ine dönüp "benim büyük bir derdim var" deme!

    Derdine dönüp "BENİM ÇOK BÜYÜK BİR RABB'İM VAR!" de!

  4. #4
    Mavi Admin

    Cevap: Ford Mustang Cobra Klasik & Antika Efsane Resimler

    1965 Ford Mustang Fastback

    Eğer bir gün
    dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa,
    Rabb'ine dönüp "benim büyük bir derdim var" deme!

    Derdine dönüp "BENİM ÇOK BÜYÜK BİR RABB'İM VAR!" de!

  5. #5
    Mavi Admin

    Cevap: Ford Mustang Cobra Klasik & Antika Efsane Resimler

    2007 Steeda FORD MUSTANG Cobra GT500




    Eğer bir gün
    dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa,
    Rabb'ine dönüp "benim büyük bir derdim var" deme!

    Derdine dönüp "BENİM ÇOK BÜYÜK BİR RABB'İM VAR!" de!

  6. #6
    Mavi Admin

    Cevap: Ford Mustang Cobra Klasik & Antika Efsane Resimler

    Ford Mustang (1971)

    www.maxihayat.net




    Ford Mustang (1972)

    www.maxihayat.net





    Ford Mustang (1973)

    www.maxihayat.net



    www.maxihayat.net




    Ford Mustang(1974)

    www.maxihayat.net





    Ford Mustang Cobra II(1975)


    www.maxihayat.net





    Ford Mustang (1976)


    www.maxihayat.net





    Ford Mustang II Cobra II (1976)


    www.maxihayat.net




    Ford Mustang 1977

    www.maxihayat.net





    Eğer bir gün
    dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa,
    Rabb'ine dönüp "benim büyük bir derdim var" deme!

    Derdine dönüp "BENİM ÇOK BÜYÜK BİR RABB'İM VAR!" de!

  7. #7
    Mavi Admin

    Cevap: Ford Mustang Cobra Klasik & Antika Efsane Resimler

    1977 Ford Mustang




    1978 Ford Mustang King Cobra
    Eğer bir gün
    dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa,
    Rabb'ine dönüp "benim büyük bir derdim var" deme!

    Derdine dönüp "BENİM ÇOK BÜYÜK BİR RABB'İM VAR!" de!

  8. #8
    Mavi Admin

    Cevap: Ford Mustang Cobra Klasik & Antika Efsane Resimler

    MUSTANG (YILKI)

    Ford firması Amerika başta olmak üzere halka yönelik bir araba tasarlamak istemiş yani her bütçenin alabileceği,biliyoruz ki amerikada benzin fiyatları ucuz en düşük motor cc 2000 neyse arabayı tasarlamışlar ilk prototip üretilmiş ve testleri başlamış ancak bir sorun var reklam için isim ve logo...uzun süren araştırmalar sonunda bulunmuş.Bunun için MUSTANG diye adlandırılan atların olmasına karar vermişler.

    Mustang diye adlandırılan bu atlar uzun yıllar önce kızılderililer tarafından salınan yani yaşlarından dolayı ölüme terkedilmiş fakat sonra dan biraraya gelerek bir aile oluşturan ve zamanla vahşileşerek hayatta kalan efsaneler...Amerikanın sonradan farkına vardığı bu resmen mutasyona uğramış yaratıklar şimdi motor dünyasında bir güç simgesi haline gelmiştir.Günümüz de motor gücü olarak sürekli bahsettiğimiz hp(horse power) kavramı buradan gelmektedir.

    Yapımcı firma bile bu kadar tutulabileceğini tahmin edememiştir. Şöyle yüzeysel düşündüğünüz zaman bu mustang ler yurdumuzda yok mu?Halen göller bölgesinde bu uygulama devam etmekte ,kışın gelmesiyle birlikte köylüler beslenme masraflarını azaltmak için atlarını dağlara salıyorlar ilkbahar geldikten sonra hayat mücadelesini kazananları geri topluyorlar bu atlara YILKI denilmekte.Düşünsenize bizim de YILKI marka bir efsane otomobilimiz olsa !



    Carrol Shelby, 1967'li yılların efsanevi ismiydi. Ancak 427 Cobra'sı ise satın alınabilecek en vahşi arabaydı.

    Shelby Ford'u izledi ve 289 güçlü GT kaldı.
    Dave Zimmerman adında bir kişi, kendi Shelby'sini 1988 yılında otomobilin gerçek sahibinden satın almış. 720 mil göstergesi var. 1967'de 2050 tane çıkartılan Shelby Mustang'ten sadece birtanesi üretildiği fabrikada duruyor. Bu otomobilin tamanlamıyla mükemmel donanım ve sürüş özelliklerine sahip Shelby Mustang, tamamen deri tarafından sarmalanan iç yapısı ve o değişmeyen direksiyon simidi ile her zaman akıllarda kalmayı başarıyor. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de çoğu otomobil severin rüyalarını süsleyen bu otomobil 1968'li yıllardan beri hala unutulmadı. Günümüzde bile Hollywood filmlerine sık sık konu oluyor.
    Eğer bir gün
    dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa,
    Rabb'ine dönüp "benim büyük bir derdim var" deme!

    Derdine dönüp "BENİM ÇOK BÜYÜK BİR RABB'İM VAR!" de!

  9. #9
    Mavi Admin

    Cevap: Ford Mustang Cobra Klasik & Antika Efsane Resimler


    Eğer bir gün
    dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa,
    Rabb'ine dönüp "benim büyük bir derdim var" deme!

    Derdine dönüp "BENİM ÇOK BÜYÜK BİR RABB'İM VAR!" de!

  10. #10
    Mavi Admin

    Cevap: Ford Mustang Cobra Klasik & Antika Efsane Resimler

    Bunları Biliyomuydunuz :


    - 500'den fazla film'de hep mustangler kullanılmıştır.
    -1969 senesinde 24 saat boyunca sabit 160 mil dünya rekoru . . .


    -Nicolas Cage 'in başrolünü oynadığı film de 1967 shelby gt500e kullanılmıştır. 60 sn isimli film in ilki 1974 te cekilmiş ve 73 model bir mach 1 kullanılmıştır. 2000 senesinde film tekrarı cekilmiş chip foose ve
    ekibi tarafından yenilenen ve yeni bir yüz kazanan shelby filmde kullanılmıştır. . .


    Biraz'da Teknik :


    -Shelby Mustang, tamamen deri tarafından sarmalanan iç yapısı
    ve o değişmeyen direksiyon simidi ile her zaman akıllarda kalmayı
    başarıyor. 5500 d/d'ki 358 beygirlik gücü ve 3000 d/d'ki 421 Nm
    torku ile 0-100 km/s hızlanması 6 saniye sürüyor.

    Jenerasyonlar...

    1. Jenerasyon 1964-1973

    1964 FORD MUSTANG CONVERTIBLE
    Eğer bir gün
    dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa,
    Rabb'ine dönüp "benim büyük bir derdim var" deme!

    Derdine dönüp "BENİM ÇOK BÜYÜK BİR RABB'İM VAR!" de!

+ Cevap Ver
Sayfa 1/7 123 ... SonSon
  • Bu konuyu beğendiniz mi?

    Mustang Ford Mustang Cobra Mustang Klasik & Antika Efsane Resimler

    Güncel Beğeni


    Değerlendirme: Toplam 2 oy almıştır, ortalama Değerlendirmesi 5,00 puandır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 09.01.12, 23:35
  2. Antika 1967 Ford Mustang Sanal Modifiye Resimleri
    By MaqiwoL in forum Sanal Tuning
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 13.11.11, 15:10
  3. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 13.11.11, 15:02
  4. Ford Mustang Modifiye Mustang Galeri Tuning Mustang Resimleri
    By Sword_of_HeLL in forum Modifiye & Tuning
    Cevaplar: 16
    Son Mesaj: 13.11.11, 13:19
  5. Ford Mustang GT-R Tanıtım / Ford Mustang GTR Resimleri
    By ReD_EyE in forum Otomobil Tanıtımları
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 14.05.08, 01:48

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Var
  • Mesaj Yazma Yetkiniz Var
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2 ©2011, Crawlability, Inc.